تلویزیون ال جی C3 سایز 55 اینچ از جمله تلویزیون های 2023 ال جی محسوب می شود. تلویزیون ال جی سی تری با مدل کامل OLED55C36LA مونتاژ اندونزی و رنگ مشکی و با مدل کامل OLED55C36LA مونتاژ مصر و باز هم رنگ مشکی و همینطور با مدل کامل OLED55C34LA مونتاژ لهستان و رنگ مشکی وارد بازار منطقه ما و ایران شده و موجود می باشد. توجه داشته باشید که مونتاژ لهستان این تلویزیون منوی فارسی ندارد. ممکن است برخی فروشگاه ها این تلویزیون را به دلیل نداشتن آگاهی و اطلاعات کافی به عنوان تلویزیون ال جی C36 یا 55C36 یا حتی C34 یا 55C34 نیز معرفی کرده و به فروش برسانند که کاملا اشتباه است؛ مدل دقیق این تلویزیون C3 است و عبارت 6LA و 4LA در واقع پسوند این تلویزیون است که نشان دهنده منطقه جغرافیایی ما می باشد. تلویزیون ال جی سی 3 برای تماشای حرفه ای فیلم و سریال و همچنین گیمینگ حرفه ای و علاوه بر آن استفاده روزمره و خانگی یکی از بهترین انتخاب ها می باشد. این تلویزیون دارای قابلیت Hotel Mode نیز می باشد و برای استفاده در هتل ها و مراکزی مانند بیمارستان ها و سازمان های بزرگ نیز گزینه عالی محسوب می شود. تلویزیون ال جی C3 یکی از بهترین تلویزیون های OLED ال جی در سال 2023 محسوب می شود و برای حرفه ای ها ساخته شده است. این تلویزیون مدل جدیدتر و جایگزین و بهتر تلویزیون ال جی C2 است که در سال گذشته معرفی شده بود. بله درست متوجه شدید، تلویزیون C3 گزینه به نسبت بهتری است و ما در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت و دلایل برتری آن را خدمت شما عرض خواهیم کرد، لطفا با ما همراه باشید. تلویزیون پیش روی شما دارای صفحه نمایش OLED و کیفیت تصویر 4K HDR می باشد.
ال جی امسال نیز از صفحه نمایش OLED Evo در این سری از تلویزیون های خود استفاده نموده است. صفحه نمایش OLED Evo در واقع همان صفحه نمایش OLED است اما با این تفاوت که روشنایی صفحه نمایش بیشتری ارائه می دهد و باعث ارائه کنتراست تصویر بیشتری نیز خواهد شد. امسال ال جی پا را فراتر گذاشته و روشنایی صفحه نمایش تلویزیون C3 را حتی نسبت به مدل سال گذشته خود نیز افزایش داده است. اما این تلویزیون نسبت به مدل سال گذشته خود در زمینه روشنایی صفحه نمایش، زاویه دید و انعکاس نور محیط در صفحه نمایش تنها کمی عملکرد بهتری دارد و اختلاف ها فاحش نیستند. تلویزیون OLED ال جی 55C3 دارای پنل WOLED یا WRGB است که در واقع ساب پیکسل های آن محسوب می شوند. همانطور که احتمالا می دانید، تلویزیون های OLED نور پس زمینه ندارند و هر پیکسل به صورت مستقل نور خود را تامین می کند که اصطلاحا به آنها Self-lit Pixels گفته می شود. ال جی این پیکسل ها را به کمک تکنولوژی Pixel Dimming کنترل کرده و کنتراست تصویر لازم را ارائه می دهد. بنابراین می توان ادعا کرد که ال جی تکنولوژی Local Dimming را در سطح پیکسل ها پیاده سازی کرده است و به اصطلاح کنتراست تصویر بی نهایت در اختیار شما قرار می دهد. پیکسل های صفحه نمایش این تلویزیون توانایی خاموش شدن کامل را نیز دارند و به این ترتیب رنگ مشکی خالص و عمیق را نمایش می دهند. رنگ مشکی که تلویزیون های OLED در اختیار شما قرار می دهند را هیچ تلویزیون دیگری نمی تواند نمایش دهد! ال جی به کمک تکنولوژی Perfect Black رنگ های تیره را کاملا عمیق و واقعی نمایش می دهد و همین موضوع باعث شده تا این تلویزیون برای تماشا در محیط تاریک گزینه عالی باشد. همانطور که عرض کردیم، حداکثر روشنایی صفحه نمایش این تلویزیون به دلیل داشتن صفحه نمایش OLED Evo نسبت به مدل سال گذشته خود نیز اندکی بیشتر است. ال جی به کمک تکنولوژی Ultra Luminance Pro و Brightness Booster قسمت های روشن تصویر را درخشان تر و روشن تر نمایش می دهد و باعث عمق بخشیدن بیشتر به تصاویر و صحنه ها می شود. همانطور که احتمالا می دانید، زاویه دید تلویزیون های OLED به صورت ذاتی عالی است اما ال جی به این موضوع بسنده نکرده است و این تلویزیون را به تکنولوژی Wide Viewing Angle مجهز کرده و زاویه دید فوق العاده ای ارائه می دهد. این محصول دارای صفحه نمایش با عمق رنگ 10 بیت واقعی است و با استفاده از تکنولوژی Perfect Color و True Color Accuracy Pro طیف گسترده ای از رنگ های دقیق و طبیعی را تولید می کند. این محصول به کمک تکنولوژی Billion Rich Colors حدود 1 میلیارد رنگ مختلف را نمایش می دهد و این موضوع برای تماشای محتوای HDR یک ضرورت می باشد. به گفته ال جی این تلویزیون توانایی نمایش حجم رنگ 100% از فضای رنگ DCI-P3 را دارد که واقعا عالی است. صفحه نمایش این تلویزیون از رفرش ریت 120 هرتز برخوردار است و با استفاده از تکنولوژی OLED Motion صحنه های سریع را واضح نمایش می دهد و از تاری تصاویر تا حد زیادی جلوگیری می کند. با اینکه صفحه نمایش این تلویزیون براق است اما به خوبی از پس انعکاس نور محیط بر می آید و انعکاس نور محیط هنگام تماشای تلویزیون آزار دهنده نیست.
تلویزیون 4K ال جی 55C3 مجهز به جدیدترین پردازشگر ال جی تا به امروز یعنی پردازشگر α9 Gen6 AI Processor 4K شده است که اصطلاحا به آن آلفا 9 گفته می شود. این پردازشگر جزو پردازشگر های نسل 6 ال جی است و بهبود های خوبی نسبت به نسل قبلی خود داشته است. این پردازشگر وظیفه پردازش صدا و تصویر را در این تلویزیون به عهده دارد و این کار را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد. این پردازشگر قدرتمند به کمک تکنولوژی AI Super Upscaling 4K و هوش مصنوعی عملکرد عالی در زمینه ارتقا تصاویر دارد و رزولوشن تصاویر را افزایش داده و نویز آنها را از بین می برد و همه چیز را در حد کیفیت تصویر 4K نمایش می دهد. امسال ال جی با استفاده از تکنولوژی 4K Upscaler و AI Super Upscaling 4K عملیات ارتقا تصویر را حتی بهتر از مدل سال گذشته خود انجام می دهد و از این لحاظ کاملا سرتر است. این پردازشگر به کمک تکنولوژی هایی مانند Face Enhancing، Body Enhancing، Object Enhancing و Text Upscaling چهره و بدن افراد و همینطور اشیا و سوژه ها و متن های موجود در تصویر را نیز طبیعی تر و واضح تر نمایش می دهد. امسال ال جی از تکنولوژی پردازش تصویر جدید خود با عنوان تکنولوژی HDR Expression Enhancer در این تلویزیون استفاده نموده است. این تکنولوژی سوژه های اصلی در تصویر را تشخیص داده و رنگ، جزئیات و کنتراست آنها را افزایش می دهد، بنابراین عمق تصاویر و صحنه ها را افزایش داده و باعث واقعی تر شدن آنها می شود. به گفته ال جی این تلویزیون محتوای 2K، 1080p و حتی 720p را به خوبی به 4K ارتقا می دهد اما اگر محتوای شما کیفیت تصویر پایین تری داشته باشد، نباید انتظار زیادی از آن داشته باشید. این تلویزیون به کمک تکنولوژی AI Picture Pro کیفیت تصاویر را با توجه به محتوای در حال پخش و شرایط محیط بهبود می بخشد تا در هر شرایطی بهترین کیفیت تصویر را تجربه کنید و درگیر تنظیمات آن نشوید. همینطور ال جی به کمک تکنولوژی AI Brightness Control و سنسور نور، میزان روشنایی صفحه نمایش این تلویزیون را با توجه به شرایط نوری محیط به صورت اتوماتیک تنظیم می کند تا در هر شرایط نوری بهترین کیفیت تصویر را تجربه کنید. این تلویزیون دارای تکنولوژی Cinema HDR است و توانایی نمایش محتوای HDR با فرمت های HLG، HDR10 و همینطور Dolby Vision را دارد. در قدیم ال جی به جای فرمت HDR10 از HDR10 Pro استفاده می کرد که در واقع یک الگوریتم برای نمایش بهتر محتوای HDR با فرمت HDR10 بود. این تلویزیون با استفاده از تکنولوژی Dolby Vision IQ و Precision Detail محتوای HDR با فرمت Dolby Vision را با توجه به شرایط نوری محیط به صورت پویا و با جزئیات بالاتری نمایش می دهد. الجی به کمک تکنولوژی OLED Dynamic Tone Mapping Pro رنگ، کنتراست و جزئیات محتوای HDR را بهبود داده و آنها را با کیفیت بالاتری نمایش می دهد. این تلویزیون دارای تکنولوژی AI Genre Selection است و قدرت تشخیص ژانر محتوای در حال پخش را دارد و با توجه به این موضوع کیفیت تصویر را بهبود می دهد. امسال ال جی علاوه بر حالت های تصویر مختلفی که معمولا برای تلویزیون های خود در نظر می گرفت، یک حالت تصویر شخصی به نام Personalised Picture نیز در اختیار شما قرار داده است که می توانید از طریق قابلیت Personalised Picture Wizard و به صورت هوشمند، حالت تصویر دلخواه خود را تنظیم کرده و بسازید.
تلویزیون گیمینگ 120 هرتز ال جی 55C3 دارای 4 پورت HDMI 2.1 است و توانایی نمایش کیفیت تصویر 4K@120Hz را دارد. این محصول دارای تکنولوژی VRR و ALLM است و از تکنولوژی AMD FreeSync Premium و همینطور Nvidia G-Sync نیز پشتیبانی می کند. این تلویزیون از قابلیت HGiG نیز برخوردار است و قسمت های روشن و تاریک بازی های HDR را با جزئیات بیشتری نمایش می دهد و باعث می شود تا در بازی ها نسبت به رقبا تسلط بیشتری بر محیط بازی داشته باشید. زمان پاسخگویی در این تلویزیون بسیار ناچیز است و در بدترین شرایط تنها 2.3 میلی ثانیه دارد که عدد واقعا شوکه کننده و فوق العاده ای است. تاخیر ورودی یا Input Lag این تلویزیون نیز پایین است و برای بازی کردن فوق العاده می باشد. این تلویزیون دارای قابلیت Game Optimizer و Game Dashboard است و به شما اجازه می دهد تا به راحتی به تنظیمات گیمینگ دسترسی داشته و آنها را با توجه به نیاز و سلیقه خود تنظیم نمایید. این دو قابلیت به شما اجازه می دهند تا حتی هنگام بازی کردن نیز تنظیمات گیمینگ دلخواه خود را به راحتی انجام دهید. برای مثال در Game Dashboard، قابلیت Black Stabiliser وجود دارد که می توانید از طریق تنظیم Gamma جزئیات بیشتری را در محیط های تاریک بازی ها مشاهده نمایید. همینطور ال جی قابلیت Multi View را نیز در این بخش در اختیار شما قرار داده تا به راحتی به آن دسترسی داشته باشید. ال جی این تلویزیون را به قابلیت Cloud Gaming نیز مجهز کرده است و در صورت داشتن اینترنت پر سرعت و پینگ مناسب، می توانید بدون نیاز به کنسول بازی و تنها از طریق اینترنت و سرویس های گیمینگ ابری مانند NVIDIA GeForce NOW و Boosteroid به بازی کردن بپردازید. امسال ال جی وعده این را داده که می توانید روی تلویزیون های 2023 این شرکت بازی های ابری را با کیفیت تصویر 4K و با سرعت 60 فریم بر ثانیه بازی کنید که این واقعا عالی است. بنابراین با توجه به توضیحات داده شده این تلویزیون برای بازی کردن با کنسول های نسل نهم از جمله PlayStation 5، Xbox Series X و Xbox Series S کاملا مناسب است.
تلویزیون ال جی 55C3 دارای سیستم صوتی 2.2 کاناله است و شامل 2 بلندگوی 10 واتی و 2 ووفر 10 واتی است که در مجموع توان خروجی صدای 40 وات را در اختیار شما قرار می دهد. بنابراین از لحاظ سیستم صوتی ما شاهد تغییر خاصی در این تلویزیون نسبت به مدل سال گذشته نیستیم. این بلندگوها در قسمت پایین تلویزیون نصب شده اند و صدا را به سمت پایین شلیک می کنند که اصطلاحا به آنها Down Firing گفته می شود. ال جی این تلویزیون را به تکنولوژی های صوتی مانند Dolby Digital، Dolby Digital Plus، Dolby AC4 و HE-AAC مجهز کرده است و به کمک آنها کیفیت صدا را بهبود می دهد. همچنین به کمک تکنولوژی Dolby Atmos و OLED Surround صدای فراگیر مجازی را در اختیار شما قرار می دهد و لذت تماشای تلویزیون را دوچندان می کند. خبر خوب این است که بالاخره امسال ال جی به خودش آمد و این تلویزیون را به تکنولوژی DTS مجهز کرد. این تلویزیون به کمک تکنولوژی DTS توانایی انتقال و پخش صدای چند کاناله روی ساندبار یا سینمای خانگی سازگار را دارد. این تکنولوژی در تلویزیون های سال گذشته ال جی وجود نداشت. این تلویزیون مجهز به تکنولوژی LG Sound Sync است و شما می توانید آن را به صورت سیمی یا حتی بی سیم به ساندبار یا سینمای خانگی ال جی مجزا متصل کرده و صدای قدرتمند تر و با کیفیت تری را تجربه نمایید. همچنین به کمک تکنولوژی Simultaneous Audio Output هنگام اتصال به ساندبار سازگار ال جی، صدای هم زمان و هماهنگی را از بلندگوهای تلویزیون و بلندگوهای ساندبار بشنوید و صدای فوق العاده ای را تجربه کنید. ال جی این محصول را به قابلیت Soundbar Mode Control مجهز کرده است و شما می توانید حالت های صدای ساندبار را از طریق تلویزیون نیز تنظیم نمایید. علاوه بر آن این محصول دارای قابلیت TV Sound Mode Share است و شما می توانید تنظیمات صدای تلویزیون را روی ساندبار ال جی سازگار متصل به آن از طریق کابل HDMI، اعمال کنید. امسال ال جی از تکنولوژی WOW Orchestra در این تلویزیون استفاده نموده است تا هنگام اتصال به ساندبارهای حرفه ای ال جی که از WOW Orchestra پشتیبانی می کنند، صدای کاملا هماهنگ و هم زمان و در عین حال تفکیک شده ای را تجربه کنید. همچنین این تلویزیون قابلیت WOW Interface نیز دارد که به شما اجازه می دهد تا حالت و تنظیمات صدای این ساندبار ها را از طریق تلویزیون تغییر دهید. محصول پیش روی شما دارای تکنولوژی AI Sound Pro است و صدا را با توجه به نوع محتوای در حال پخش و همینطور شرایط محیط تنظیم می کند و صدای 9.1.2 کاناله مجازی را در اختیار شما قرار می دهد تا همیشه بهترین کیفیت صدا را تجربه کنید و درگیر تنظیمات آن نشوید. این محصول دارای تکنولوژی AI Acoustic Tuning است و به کمک ریموت کنترل جادویی، ابعاد محیط و فاصله بیننده تا تلویزیون را تشخیص داده و صدای تلویزیون را با توجه به اطلاعات بدست آمده، کالیبره و تنظیم می کند. این تلویزیون دارای قابلیت Sound Share است و شما می توانید آهنگ های مورد علاقه خود را از موبایل یا دستگاه های سازگار به صورت بی سیم و از طریق بلوتوث روی تلویزیون پخش کنید. علاوه بر آن می توانید صدای تلویزیون را نیز روی موبایل منتقل کرده و پخش کنید. ال جی این تلویزیون را به تکنولوژی Clear Voice Pro نیز مجهز کرده و صدای دیالوگ ها را تقویت می کند تا شما صدای گوینده را به خوبی و تفکیک شده بشنوید. این تلویزیون مجهز به قابلیت Bluetooth Surround Ready است و شما می توانید آن را به دو بلندگوی بلوتوثی مجزا نیز متصل کرده و صدای فراگیر تری را تجربه کنید.
همانطور که انتظار داشتیم امسال نیز ال جی نسخه جدیدی از سیستم عامل webOS خود منتشر کرده و تغییرات مثبتی در رابط کاربری آن ایجاد نموده است. تلویزیون هوشمند ال جی 55C3 به جدیدترین نسخه از سیستم عامل webOS یعنی webOS 8 مجهز شده است. همانطور که احتمالا می دانید ال جی از سال گذشته تصمیم گرفت نسخه سیستم عامل خود را درج نکند و به جای آن از عدد سال در آن استفاده کند که تصمیم عجیبی است. به هر حال این موضوع جزو سیاست های این شرکت کره ای می باشد و کاری هم نمی توان کرد. ال جی نام سیستم عامل این تلویزیون را webOS 23 نامیده است که عدد 23 به معنی سال تولید آن یعنی 2023 است. بنابراین اگر جایی شنیده اید که سیستم عامل این تلویزیون webOS 23 است، باید بدانید که در واقع سیستم عامل این تلویزیون webOS نسخه 8 است اما ال جی آن را webOS 23 می نامد! این تلویزیون دارای قابلیت پروفایل شخصی است و شما و هر یک از اعضای خانواده خود می توانید یک پروفایل مخصوص به خود ساخته و با ورود به آن به محتوا و تنظیمات شخصی خود دسترسی داشته باشید. همانطور که عرض کردیم رابط کاربری این تلویزیون نیز دستخوش تغییرات خوبی شده است. برای مثال امسال ال جی از کارت هایی برای دسترسی سریع به برخی امکانات و سرویس ها در صفحه خانه رابط کاربری تلویزیون خود استفاده نموده است و آنها را Quick Cards نامیده است. از نظر ما اینکار باعث مرتب و منظم تر شدن سرویس ها و برنامه های مختلف این سیستم عامل شده و به کاربر کمک می کند تا در محیطی مرتب و منظم به امکانات و نیاز های خود دسترسی داشته باشد. شما حتی می توانید این کارت ها را به دلخواه خود ویرایش نمایید و تنظیم کنید. خوشبختانه امسال ال جی حافظه داخلی اکثر تلویزیون های خود را دو برابر کرده است، حافظه داخلی این تلویزیون 16 گیگابایت اعلام شده که البته میزان زیادی از آن توسط سیستم عامل و برنامه های از پیش نصب شده اشغال شده است و مابقی آن یعنی حدود 3.79 گیگابایت در دسترس کاربر قرار دارد. تلویزیون پیش روی شما مجهز به ریموت کنترل جادویی، هوشمند، بلوتوثی و جدید ال جی مدل MR23GA می باشد. این ریموت کنترل دارای سنسور ژیروسکوپ است و شما می توانید مانند چوب دستی (عصای) هری پاتر آن را در هوا حرکت دهید و اشاره گر ماوس در محیط سیستم عامل را با توجه به آن کنترل کنید، به این ترتیب به راحتی می توانید وارد منو های مختلف شده و کارها را سریع تر انجام دهید. به همین دلیل ال جی این ریموت کنترل را ریموت کنترل جادویی می نامد. متاسفانه ریموت کنترل ال جی مدل MR23GA فاقد NFC و قابلیت Magic Tap می باشد. این ریموت کنترل دارای میکروفون است و شما با فشردن و نگهداشتن دکمه مربوط به آن می توانید از دستورات و جستجوی صوتی بهره مند شوید. علاوه بر آن خود تلویزیون نیز دارای میکروفون داخلی و قابلیت Hands-free Voice Control است و شما حتی بدون استفاده از ریموت کنترل و تنها از طریق صدای خود می توانید دستیار صوتی صوتی این تلویزیون را فراخوانده و از دستورات و جستجوی صوتی استفاده کنید. تلویزیون پیش روی شما از اینترنت اشیا (IoT) نیز پشتیبانی می کند و شما می توانید از طریق منوی هوشمند Home Hub آن، لوازم خانگی و خانه هوشمند خود را مدیریت و کنترل کنید. ال جی امسال در این تلویزیون از پروتکل Matter نیز پشتیبانی می کند. به این ترتیب شما می توانید از طریق این تلویزیون تمام دستگاه هایی که از این پروتکل پشتیبانی می کنند را نیز مدیریت و کنترل کنید. این تلویزیون از برنامه LG ThinQ نیز پشتیبانی می کند و شما با نصب آن روی موبایل خود می توانید از طریق موبایل، تلویزیون را کنترل کنید. تلویزیون پیش روی شما قابلیت اتصال به موبایل های هوشمند اندرویدی و آیفون با سیستم عامل iOS را دارد. شما می توانید محتوای دلخواه خود از جمله عکس، آهنگ و فیلم را از موبایل روی تلویزیون پخش کنید. همینطور می توانید تصویر صفحه نمایش موبایل خود را نیز روی صفحه نمایش بزرگ تلویزیون منتقل و مشاهده کنید. این محصول دارای قابلیت Art Gallery است و به شما اجازه می دهد تا هنگامی که از تلویزیون استفاده ای ندارید، به جای داشتن یک صفحه مستطیلی شکل مشکی در خانه، از آن به عنوان قاب عکس یا اثر هنری استفاده کرده و زیبایی بیشتری به خانه خود ببخشید. یکی از قابلیت های جالبی که ما سال هاست در تلویزیون های ال جی شاهد آن هستیم و این تلویزیون نیز به آن مجهز است، قابلیت Sports Alert می باشد. این قابلیت برای علاقمندان به مسابقات ورزشی از جمله فوتبال کاملا مناسب است و نتایج، زمان شروع و پایان بازی تیم های مورد علاقه شما را اعلام می کند. این تلویزیون دارای قابلیت Multi View است و شما می توانید محتوای دو ورودی مختلف را در کنار یکدیگر پخش کرده و مشاهده نمایید. ال جی امسال نیز این تلویزیون را به قابلیت Room to Room Share از نوع گیرنده و فرستنده مجهز کرده است. این قابلیت به شما اجازه می دهد تا در صورتی که دو تلویزیون سازگار ال جی در خانه دارید، شبکه های یک تلویزیون را در داخل شبکه خانگی خود روی تلویزیون دیگر پخش کنید. این تلویزیون از دوربین هوشمند ال جی (LG Smart Cam) نیز پشتیبانی می کند و شما می توانید با خرید و اتصال آن به تلویزیون از امکانات مختلف آن از جمله برقراری تماس صوتی و تصویری اینترنتی برخوردار شوید. امسال ال جی برای اولین بار در تلویزیون های جدید خود که دارای پورت HDMI 2.1 هستند، از قابلیت Quick Media Switching (QMS) استفاده کرده است. این قابلیت یکی از ویژگی های پورت HDMI 2.1 بود که تا امروز از آن استفاده نشده بود. این قابلیت در واقع هنگام تغییر و سوییچ بین ورودی های HDMI کاربرد دارد و باعث می شود تا سریع تر بین ورودی های HDMI تلویزیون سوییچ کنید. در حالت عادی و زمانی که تلویزیون از قابلیت QMS برخوردار نباشد، هنگام تغییر ورودی HDMI صفحه مشکی برای چند لحظه نمایش داده می شود. اما قابلیت QMS در این تلویزیون از تکنولوژی VRR کمک می گیرد و از نمایش صفحه مشکی هنگام سوییچ بین ورودی های HDMI جلوگیری می کند و سریع تر عمل سوییچ انجام می شود. توجه داشته باشید که هم تلویزیون و هم دستگاه هایی که از طریق کابل HDMI به تلویزیون متصل هستند، باید از قابلیت QMS پشتیبانی کنند. موارد گفته شده تنها بخشی از امکانات و ویژگی های هوشمند این تلویزیون فوق العاده بود، برای مشاهده تمام امکانات و ویژگی های هوشمند آن لطفا جدول مشخصات فنی آن را مطالعه کنید.
تلویزیون 55 اینچ ال جی C3 از نظر طراحی تفاوت های فاحشی با مدل سال گذشته خود ندارد. ما با ظاهر این تلویزیون غریبه نیستیم و باز هم شاهد تلویزیونی با طراحی مشابه می باشیم. ال جی از زبان طراحی 4 Sided Cinema Screen در این تلویزیون استفاده نموده است که به معنی مینیمال بودن طراحی آن و باریک بودن 4 طرف حاشیه های صفحه نمایش آن می باشد. به این ترتیب شما می توانید روی محتوای در حال پخش تمرکز کرده و از تماشای تلویزیون لذت بیشتری ببرید. قاب اطراف صفحه نمایش این تلویزیون از جنس فلز (آلومینیوم) می باشد و بسیار ناچیز است. ضخامت کلی این تلویزیون تقریبا 4.51 سانتیمتر است که برای یک تلویزیون OLED کاملا مناسب است. قسمت بالای این تلویزیون ضخامت بسیار باریکی دارد و حتی از موبایل شما نیز ضخامت کمتری دارد. اما قسمت پایین این تلویزیون که محل قرارگیری پورت های ورودی خروجی و همینطور مادربورد تلویزیون است، کمی ضخامت بیشتری دارد. پایه این تلویزیون به شکل خطی است و در قسمت وسط تلویزیون نصب می شود. این پایه از جنس فلز و پلاستیک ساخته شده است و مانند مدل سال گذشته خود فضای کمی ر ا روی میز تلویزیون اشغال می کند، بنابراین برای نصب آن به میز بزرگی احتیاج نیست. پشت این پایه محلی برای عبور کابل های متصل تلویزیون تعبیه شده است که می توانید از طریق آن کابل ها را مرتب و منظم کنید. ال جی یک کاور پلاستیکی برای قسمت پشت پایه های این تلویزیون در نظر گرفته است که می توانید به کمک آن تا حدودی کابل ها را پشت پایه مخفی و مرتب کنید. علاوه بر آن داخل جعبه تلویزیون نیز چند گیره و بست کمربندی وجود دارد که می توانید از طریق آنها کابل ها را پشت تلویزیون بهتر مدیریت کنید. امسال ال جی برای این تلویزیون سنگ تمام گذاشته است و یک پایه اختصاصی به نام Synergy Bracket مختص این تلویزیون تولید کرده است که به تلویزیون پیچ می شود. شما می توانید به جای پایه اصلی تلویزیون از پایه Synergy Bracket استفاده کرده و تلویزیون را روی میز نصب کنید. این پایه یک ویژگی جالب دارد و آن هم قابلیت نصب ساندبارهای ال جی سازگار روی آن است. شما می توانید ساندبار ال جی سازگار با این پایه را خریداری کرده و روی آن نصب کنید. در این حالت حتی اگر قصد نصب تلویزیون روی دیوار را داشتید، ساندبار نیز به همراه تلویزیون روی دیوار نصب خواهد شد. ساندبارهای سازگار با این پایه صدای کاملا هماهنگ و قدرتمند و در عین حال با کیفیتی را در اختیار شما قرار می دهند تا علاوه بر تجربه بصری فوق العاده، صدای بسیار عالی نیز تجربه کنید. در جعبه این تلویزیون یک عدد کابل IR Blaster نیز وجود دارد.